25 Temmuz 2018, 14:02 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ev yapımı simit tarifi Ev yapımı simit tarifi Taze,çıtır bir ev yapımı simit tarifine ne dersiniz? En lezzetli ve en çok merak edilen hamur işi tariflerinden birisi olan ev yapımı simit tarifi ile dışarıdan aldığınız çıtır simitleri evde kendi malzemeleriniz ile yapma şansı elde edebileceksiniz. Lezzetli olmasının yanı sıra oldukça sağlıklı olan bu tarifi ister çocuklarınız için yapabilir isterseniz ise beş çayında yakın arkadaşlarınıza ikram etmeyi tercih edebilirsiniz. Ev yapımı simit tarifi için hangi malzemeler gerekli, yapılış aşamaları neler merak ediyorsanız yazımıza göz atmadan geçmeyin. İşte lezzetli ve sağlıklı ev yapımı simit tarifi… Çıtır çıtır simit ve yanına taze demlenmiş bir çay en sevdiğiniz yiyecekler arasında yer alıyorsa, sizler için özel bir tarifimiz var. Lezzetiyle damaklarınızda eşsiz bir yer edinecek ev yapımı simit tarifimiz tam size göre. Çıtır çıtır lezzetinin yanı sıra pratik tarifi ile de ilginizi çekecek ev yapımı simit tarifi ile o çok sevdiğiniz lezzeti kendi evinizde elde etmeniz mümkün olacak. Ev yapımı simit tarifi nasıl yapılır, hangi malzemeler gereklidir merak ediyorsanız çok merak edilen tarif yazımızın devamında yer alıyor. Ev yapımı simit Malzemeler: Hamuru için: -1 su bardağı ılık su -1 çay bardağı süt -1 çay bardağı sıvı yağ -1 çay kaşığı tuz -1,5 tatlı kaşığı şeker -1 tatlı kaşığı instant maya Üstü için: -1 yumurta -3 su bardağı su -1 yemek kaşığı toz şeker Ev yapımı simit nasıl yapılır? 1.adım: Ilık su, süt ve sıvı yağı bir kaba dökün. Elinizle karıştırdıktan sonra tuz,şeker ve mayayı ilave edip karıştırmaya devam edin. 2.adım: Unu azar azar ekleyip yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru bu şekilde 30 dakika kadar dinlendirin. 3.adım: 3 bardak su, 1 yumurta ve 1 yemek kaşığı geniş bir kabın içine alıp çırpma teli ile karıştırın. 4.adım: Elde ettiğiniz hamuru gül şeklinde hazırlayın ve şeker,su karışımıa bulayıp ardından da susama bulayın. 5.adım: Hamuru tepsiye dizdikten sonra 220 derece önceden ısıtılmış fırında 20 dakika kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra sıcak bir biçimde servis edebilirsiniz. Afiyet olsun! Milliyet/pmbenar
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
simit |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ev yapımı lahmacun tarifi | Tufan | Hamur İşleri | 1 | 20 Şubat 2015 18:51 |
Ev yapımı Donut Tarifi | Lcia | Kek Tarifleri | 0 | 02 Eylül 2014 21:21 |
Ev Yapımı Beyti Tarifi | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 07 Ağustos 2013 18:12 |
Sütlü Simit Tarifi | AnqeL | Hamur İşleri | 0 | 16 Haziran 2012 00:54 |
Ev Yapımı Ruj Tarifi.. | Düş | Ah Kadınlar | 0 | 19 Kasım 2011 12:23 |