19 Mart 2012, 21:38 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Acılı Kanepeler tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Acılı Kanepeler tarifi için Malzemeler : 12 adet tost ekmeği, 100 gr.ceviz içi, 1 çorba kaşığı salça, 1 çorba kaşığı margarin, 4 diş sarımsak, 1 çorba kaşığı kırmızıbiber, 1 çorba kaşığı kimyon, 1 tutam tuz. Acılı Kanepeler yemeğinin hazırlanışı: Salçayı,sarımsağı,margarini,ba haratları ve kıyılmış cevizi bir kapta iyice karıştırın.Tost ekmeklerini çeşitli şekillerde kestikten sonra üzerlerine bu karışımdan sürerek servis yapın. | |
|
Etiketler |
acılı, kanepeler, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Acılı Ezme Salatası Tarifi | Ledya | Serbest Kürsü | 0 | 11 Ağustos 2023 01:19 |
Ayçekirdekli ve acılı tavuk tarifi | Sarya | Et Yemekleri | 1 | 05 Kasım 2022 17:29 |
Acılı Cevizli Sos Tarifi | Burce | Soslar | 0 | 05 Nisan 2016 23:30 |
Acılı Ekmek Tarifi | Elysian | Hamur İşleri | 0 | 13 Haziran 2014 07:47 |
Acılı Sos tarifi | YapraK | Soslar | 0 | 27 Aralık 2009 07:02 |