IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By cLaS

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2012, 10:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aziz Yıldırım'a yeni dava




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


FENERBAHÇE Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımşike davasının ardından, şike soruşturmasını yürüten ve iddianamesini hazırlayan savcılar Zekeriya Öz veMehmet Berk’in şikâyeti üzerine bir kez daha sanık oldu.


Kadıköy Savcısı Ümit Hulise Koçal tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Aziz Yıldırım’ın 2 Temmuz 2012’de tahliye edildiği ve 28 Temmuz’da Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada iki savcıyı kastederek hakaretlerde bulunduğu ileri sürüldü.

İddianamede, Aziz Yıldırım’ın savcılar Öz ile Berk için “Kaldı ki bizimsilahlı suç örgütü olmadığımızı en iyi bilenler bu kararları alan ve aldırtanlardır. Bizimle her fırsatta görüşen, yemek yiyen, top oynayan, bizlerin de imzalarıyla Fenerbahçe kongre üyesi olandır. En başta da Galatasaraylı yetkili savcıdır. Zaten bize bu süreçte en acı veren ağrımıza giden arkadaşımız dostumuz olarak yanımızda yer alan, bizleri açılışlara davet eden, birlikte Fenerbahçemaçlarını seyrettiğimiz bu kişilerin heminsanı ilişkilerimiz sırasında bizleri dinliyor ve takip ediyor olmalarıdır ve daha ötesinde bu kişilerin bizlere şikeden ve ahlaktan bahsedebilmeleridir. Kısaca onlara ahlaksız diyorum” dediğine yer verildi.

2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasının istendiği iddianamede Yıldırım’ın her türlü seçme ve seçilme ehliyetinin elinden alınması da talep edildi.

‘Onları kastetmedim’

YILDIRIM soruşturma sırasında verdiği ifadede hedefinin savcılar olmadığını belirterek, “Ben ne Zekeriya Öz’ü ne de Mehmet Berk’i ne de herhangi bir insanı hedef almış değilim. Bana ve kulübüme
yapılan bu davranışların hukuka ve ahlaka uygun olmadığını ifade etmem için söyledim. Bu
konuşmada hiç kimseyi hedef alarak konuşmadım” demişti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan
 

Etiketler
aziz, dava, yeni, yıldırıma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aziz Yıldırım Ruj Sporcular 0 04 Eylül 2011 13:59
Aziz Yıldırım tutuklandı Aze Haber Arşivi 34 13 Temmuz 2011 16:51