IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 14 Mayıs 2012, 18:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Teleferikte Nikah Kıydılar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ordu Belediye Başkanı CHP'li Seyit Torun, bir telefon firmasının bayisi Özcan Yurtseven ile Aycan Başköy çiftinin nikahlarını 530 rakımlı Boztepe'ye çıkan teleferikte kıydı. Şahitliği ise, gazeteciler yaptı.
Teleferik kabininin hareket etmesi ile nikah törenini başlatan Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, bunun teleferikte kıyılacak ilk nikah olacağını söyledi. Torun, "Hayatın hep daima yükseklerinde olun. Birbirinizi sevin, sayın. Çünkü aile birlikteliği çok önemli" dedi. Genç çift Başkan Torun'un "Birbirinizle evlenmek istiyor musunuz?" sorusuna "Evet" yanıtı verdikten sonra birbirlerini alkışlayarak gazetecilerin şahitliğinde nikah defterini imzaladı. İmzaların atılması ardından Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, "Hayatınız boyunca böyle güzel şeyler görün. Birbirinizden hiç ayrılmayın. İyi günde kötü günde daima birbirinize destek olun. Sizlere mutluluklar diledikten sonra aile cüzdanını da gelen hanıma teslim ediyorum" dedi. Genç çifte yarım altın hediye etti.

7. 5 DAKİKADA BİTTİ


Teleferik, 530 rakımlı Boztepe'ye 7.5 dakikada çıkarken evlenen çiftten Aycan Yurtseven (Başköy), "Eşimin fikriydi. Ben de çok mutlu oldum. İlk olması da beni çok mutlu etti. Anne adayı olarak 'Anneler Günü'ne denk gelmesi de çok güzeldi. Aynı zamanda doğum günümdü benim. Çok mutluyuz" diye konuştu. Özcan Yurtseven de, "Çok mutluyuz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İlk olma isteğimizi geri çevirmedi ve bizi kırmadı. Geldi nikahımızı burada kıydı. Çok mutluyuz, ilk olmak çok güzel bir duygu" dedi.

Kaynak : Mynet

 

 

Etiketler
kıydılar, nikah, teleferikte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mersin'de uçurumun kenarında nikah kıydılar Risque Yaşam ve Detay 3 27 Ekim 2020 14:37
Edip Akbayram - Bu Vatana Nasıl Kıydılar Pegasus D, E, F, G 0 24 Şubat 2015 16:57
Şile'de işçiler teleferikte mahsur kaldı Seth Haber Arşivi 0 22 Ekim 2014 19:20
Bulgaristan Başbakanı teleferikte mahsur kaldı Dilara Haber Arşivi 0 18 Eylül 2008 19:36
Mehmet'im sana, gençliğine nasıl kıydılar? PeRiLiCe Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 22 Ekim 2007 00:27