IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sarya
  • 1 Post By Dedecan61

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ekim 2022, 15:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hafta sonu yağışlı geçecek




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hava sıcaklıklarının bugünden itibaren azalması, hafta sonu iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor. Bugün yurdun büyük bölümünde görülecek yağışların hafta sonu yurt genelinde etkili olması bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurt genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz,İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Niğde, Kayseri, Ordu, Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının bugünden itibaren azalarak iç ve batı kesimlerde yer yer mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Hafta sonu yurdun tamamına yakınında yağış bekleniyor. Yağışlar Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun güneyinde gök gürültülü sağanak şeklinde olacak. Batı Akdeniz'in kıyı kesimleriyle birlikte Ege'nin güneyinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışlarla birlikte düşecek sıcaklık değerlerinin Ankara ve Samsun'da 19, İzmir'de 23, İstanbul'da 18, Antalya'da 22, Diyarbakır'da 26 derece civarında olması bekleniyor.

TRT Haber

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 14 Ekim 2022, 15:58   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hafta sonu yağışlı geçecek




Habere sağol gene aynen İst. çok kapalı bu ara her an yağabilir...

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık