IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ByaSiL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2025, 14:39   #1
Çevrimiçi
Helper
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinayet gibi kazada doktora 6 yıl hapis istemi




Bağdat Caddesi'nde karşıya geçmeye çalışan 22 yaşındaki Gizem Demirci'ye çarparak ölümüne neden olan, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan ve tepkiler üzerine 3 gün sonra tutuklanan çocuk doktoru hakkında 1 gün sonra jet hızıyla hazırlanan iddianame tamamlandı. "Taksirle ölüme neden olma" suçundan 6 yıla kadar hapis cezası istenen doktor önümüzdeki ay hakim karşısına çıkacak.



İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Bağdat Caddesi'nde 16 Ocak'ta saat 08.00 sıralarında seyir halindeki çocuk doktoru Murat K. (50), sabah işe gitmek için evden çıkan Gizem Demirci'ye (22) yolun karşısına geçtiği sırada çarptı. Ağır yaralanan genç kız, kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

3 GÜN SONRA TEKRAR TUTUKLANAN DOKTORA JET İDDİANAME
Kazanın ardından gözaltına alınan Murat K. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Doktoru serbest bırakılmasına tepki gösteren Demirci ailesi, sürücünün aracı çok hızlı kullandığını ve kaza esnasında telefonla ilgilendiğini öne sürdü. Sabah'ın haberine göre; olaydan 3 gün sonra tekrar gözaltına alınan Murat K. tutuklandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tutuklama kararından 1 gün sonra soruşturmayı tamamladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"ALKOLLÜ DEĞİLDİM, KUSURUM YOK"
Hazırlanan iddianamede şüphelinin ifadesine yer verildi. Araçla seyir halindeyken bir ses duyarak araçtan indiğini söyleyen Murat K., "İndiğimde çarptığım şahıs yerde yatıyordu. Yanına gittim, ambulans çağırdım. Alkollü değildim. Kurallara riayet ettim. Kazanın oluşumunda kusurum yok" dedi.

TUTANAKTA KUSURLARI TEK TEK SIRALANDI
İddianameye eklenen kaza tespit tutanağında kazanın oluşumunda şüphelinin aracının hızını, aracın yük ve teknik özelliğine, görüş, yol hava ve trafik durumunun gerektirdiği şartlara uydurmadığı ve kusurlu olduğu aktarıldı.

6 YIL HAPSİ İSTENİYOR
"Taksirle ölüme neden olma" suçundan 6 yıla kadar hapsi istendi. Dava gönderildiği asliye ceza mahkemesince kabul edildi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, kusur durumunun tespit edilmesi için dosyayı Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Sanık önümüzdeki ay hakim karşısına çıkacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
#Vatan aşkı maya gibidir. Sütü bozuklarda tutmaz.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doktora 7 hastasına 'cinsel saldırı'dan 153 yıl hapis istemi NeverLove Güncel ve Son Dakika Haberler 5 13 Haziran 2024 11:43
Iraklı Sally’nin cinayet şüphelisine ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi CyBeR Güncel ve Son Dakika Haberler 3 03 Mart 2022 16:38
Asistan doktora cinsel saldırıdan 20 yıl hapis istemi Seth Haber Arşivi 0 19 Eylül 2014 19:36
Kanseri görmeyen doktora hapis istemi Seth Haber Arşivi 0 16 Eylül 2014 12:41