04 Mayıs 2014, 22:42 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Etli Brüksel Lahanası Yemeği Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 300 gr. kuşbaşı et Yarım kg. Brüksel lahanası 1 adet havuç 20 adet kadar arpacık soğan 1 küçük kase haşlanmış nohut 1 yemek kaşığı domates salçası 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Nasıl Yapılır? Etin üzerine çıkana kadar sıcak su koyup düdüklü tencerede 25 dakika kadar haşlayın. Brüksel lahanası, havuç ve arpacık soğanı 2-3 yemek kaşığı zeytinyağında 10 dakika kadar soteleyin. Haşlanan eti süzüp bir tencerede 2-3 kaşık yağla soteleyin. Salçasını ilave edin. Et suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca sotelenmiş sebzeleri ekleyin. Tuzunu atın. İnmeye 10 dakika kala, karabiber ve haşlanmış nohutu ekleyin. 10 dakika sonra ocaktan alın. 20 dakika kadar dinlenen yemeğiniz servise hazır afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
brüksel, etli, lahanası, yemedi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kıymalı Nohutlu Brüksel Lahanası | Cappy | Sebze Yemekleri | 0 | 04 Mayıs 2014 22:23 |
Fırında Brüksel Lahanası | oneofgirl | Diyet Tarifleri | 0 | 01 Ağustos 2013 12:19 |
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Kasım 2012 23:42 |
Zeytinli Brüksel Lahanası | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:28 |
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:34 |