05 Mayıs 2013, 19:33 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sebzeli Kuzu Haşlamanın Yapılışı: Sebzeli Kuzu Haşlamanın Yapılışı: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gereken Malzemeler:
Yapılışı: Kuzu incikler kabukları soyulmuş bütün soğanlarla birlikte bir tencereye konur. Üzerine 3 su bardağı su ilave edilip, biraz yumuşayan dek haşlanır. Başka bir tencerede margarini(veya tereyağı) eritilir. İçine rendelenmiş havuçlar eklenip 3 dakika kadar devamlı karıştırılarak kavrulur. Un serpiştirilerek ilave edilir ve biraz daha karıştırılır. Suyu süzülen kuzu incikler ve et suyu, tencereye ilave edilir. Patatesler soyulur ve büyüklüklerine göre ikiye veya dörde bölünerek tencereye eklenir. Limon suyu ilave edilir, tuzu ayarlanır ve karabiber serpiştirilir. Kaynadığında oluşan köpük delikli tencere ile alınıp atılır. Patatesler yumuşadığında servis yapabilirsiniz.En iyi ve en pratik yemek tarifleri sitemizde bulunmaktadır , Afiyet olsun. Alıntı | |
|
Etiketler |
haşlamanın, kuzu, sebzeli, yapılışı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fırında Sebzeli Kuzu Pirzola | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 18:54 |
Rezeneli Sebzeli Kuzu | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 23:43 |