02 Aralık 2012, 11:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Etli Barbunya Yemeği Etli Barbunya Yemeği Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 1 adet orta boy soğan 1 su bardağı sıvı yağ 4 – 5 diş sarımsak 1 büyük boy havuç 300 gr. Haşlanmış kuşbaşı kuzu eti 3 su bardağı haşnamış barbunya 1,5 çorba kaşığı domates salçası Yeteri kadar sıcak su 1 tutam toz et bulyon Karabiber Kekik 3 adet yeşil çarliston biber 3 adet orta boy domates Hazırlanışı: Soğanı ince ince doğrayın, tencerede kızgın yağa atarak karıştırın. Sarımsakları doğrayın, tencereye atın ve karıştırmaya devam edin. Ardından küp küp doğradığınız havuçları tencereye atın ve karıştırın. Kuşbaşı etleri karışıma ekleyerek karıştırın. Üzerine barbunyayı ilave edin. İyice karıştırarak salçayı yemeğe ekleyin. Yemeğe su ekleyin ve karıştırın.Tuz, toz et bulyon, karabiber, kekik ekleyerek karıştırın. Biberleri küp küp doğrayarak yemeğe ekleyin. Domatesleri doğrayın. Domatesleri de tencereye alarak karıştırın. Yaklaşık 10 dakika pişirdikten sonra yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
yemedi |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Barbunya | KarakıZ | Hayvanlar Alemi | 2 | 10 Kasım 2011 09:06 |
Zeytinyağlı Barbunya | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:15 |