![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Yörük Kebabı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yörük Kebabı Malzemeler 500 gr kuşbaşı eti 1 adet domates 1 adet soğan 1 adet kabak 2 adet sivribiber 50 gr mantar 1 çay bardağı bezelye 2 yemek kaşığı yağ 50 gr haşlamış erişte 50 gr rendelenmiş kaşar 1/2 çay kaşığı biberiye 1 tatlı kaşığı sarımsak çeşni Yapılışı Soğan, kabak, sivribiber, mantar ve domates ufak küpler şeklinde doğranır. Yağ bir güvece konularak kızdırılır ve içerisine teker teker tüm sebzeler ilave edilir. En son kuşbaşı kuzu eti ve erişte ilave edilip, 5 dakika ocakta pişirilir. Tatlandırmak için içerisine sarımsaklı çeşni, biberiye ilave edildikten sonra güveç kaplarının içerisine alınarak üzeri kaşarla kaplanır. 15 dakika 150 derecelik fırında pişirilip, servis edilir. Afiyet olsun. ~alıntıdır~ | |
| ![]() |
![]() | #2 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi # ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Yörük Kebabı Eline sağlık güzel tarifler + Rep
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Billur Kebabı Tarifi: Billur Kebabı Neyden Yapılır? | İpek- | Kebaplar Köfteler | 0 | 15 Haziran 2022 20:40 |
Yörük | PySSyCaT | Örf ve Adetler | 0 | 06 Eylül 2016 15:49 |
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri | Sevda | Kebaplar Köfteler | 0 | 20 Temmuz 2013 03:55 |
Yörük Ali Efe (Yörük Ali Efe Kimdir? -Yörük Ali Efe Hakkında) | Zen | Tarih / Siyaset | 0 | 19 Şubat 2012 22:07 |
Yörük Kebabı | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 26 Eylül 2009 18:53 |