04 Ocak 2024, 15:06 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | SÖĞÜRMELİ KEBAP Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. SÖĞÜRMELİ KEBAP Söğürmeli Kebap Tarifi İçin Malzemeler Köftesi İçin: 500 gram dana kıyma 1 adet soğan (rendelenmiş) 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber 1 avuç maydanoz (doğranmış) 2 yemek kaşığı sıvı yağ Söğürmesi İçin: 6 adet patlıcan (közlenmiş, doğranmış) 1 adet domates (közlenmiş, doğranmış) 3 adet yeşil biber (közlenmiş, doğranmış) 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz Üzeri İçin: 1 yemek kaşığı tereyağı (kızdırılmış) Söğürmeli Kebap Tarifi Nasıl Yapılır? Geniş bir kaseye kıyma, rendelenmiş soğan, baharatlar, maydanoz ve sıvı yağ ekleyip güzelce karıştırın. Kıyamlı harçtan küçük köfteler hazırlayıp kızgın tavada kızartın. Közlenmiş ve kabukları soyulup doğranmış patlıcan, domates ve biberi bir kaseye aktarın. Zeytinyağı ve tuzla tatlandırıp karıştırın. Servis tabağına önce hazırladığınız közlenmiş sebze ezmesini yayın. Köfteleri üzerine dizin. Arzuya göre közlenmiş domates ve patlıcanla süsleyin. Son olarak kebabın üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirip sevdiklerinizle afiyetle tüketin. Alıntı: yemek.com | |
|
04 Ocak 2024, 15:14 | #2 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: SÖĞÜRMELİ KEBAP Eline sağlık güzel tarifler + Rep
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Geleli Kebap | Liaaa | Kebaplar Köfteler | 1 | 10 Ekim 2012 17:15 |
Keyifler Kebap! | Thetis | Haber Arşivi | 0 | 15 Haziran 2012 15:13 |
Sakızlı Kebap | N999 | Et Yemekleri | 0 | 01 Haziran 2012 16:27 |