![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya ile müzakereler için ülkesine saldırıların yapıldığı Belarus yerine İstanbul, Varşova, Bakü veya Budapeşte'yi önerdi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısında 4. güne girildi. Ülkenin birçok bölgesinde çatışmalar sürerken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'den müzakere açıklaması geldi. Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti. Zelenski, Rusya ile müzakereler için, İstanbul, Varşova, Bakü veya Budapeşte'yi önerdi. Zelenski, "Minsk görüşmeleri Rusya, Belarus topraklarından Ukrayna'ya saldırmazsa mümkün olabilir. Ukrayna'ya karşı saldırgan tavır içinde olmayan yerlerde müzakereye açığız" dedi. "Dün gece acımasızdı, sivil altyapı top atışlarının hedefi oldu" diyen Zelenski, Rus güçlerinin ambulans dahil her şeye ve askeri altyapının olmadığı sivil bölgelere saldırdığını belirtti. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] RUS HEYETİ BELARUS'A ULAŞMIŞTI Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus heyetinin Ukraynalılar ile müzakerelere başlamak için Belarus'un Gomel kentine ulaştığını, Rusya'nın burada görüşmelere hazır olduğunu söylemişti. Rusya'nın müzakerelere başlamaya hazırlandığını belirten Peskov şunları söyledi: "Varılan anlaşmalar doğrultusunda, Dışişleri Bakanlığı, Savunma Bakanlığı ve diğer bazı kurumların temsilcilerinden oluşan Rus heyeti, Ukraynalılar ile müzakerelere başlamak için Belarus'un Gomel şehrine vardı. Bu müzakerelere Gomel'de başlamaya hazır olacağız." Peskov "Rus tarafı Gomel'de müzakerelere başlamaya hazır, şimdi Ukraynalıları bekliyoruz" dedi. (Alıntı)
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
| ![]() |
![]() | #2 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi # ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti Eline sağlık son konular günceldir..
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
dünyadan haberler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hummels, Manchester United'ın teklifini reddetti | Seth | Avrupa ve Dünya'dan Futbol | 0 | 21 Mayıs 2015 14:41 |
Güzel Köylü'de Gül, Cemal'in teklifini reddetti | Seth | Yerli Diziler | 0 | 29 Eylül 2014 12:26 |
Azerbaycan Türkiye'nin doğalgaz teklifini reddetti | PassioN | Haber Arşivi | 0 | 21 Ocak 2012 16:35 |