05 Şubat 2020, 23:40 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Azeri baklavası Baklava (Azeri Tarifi)'in Malzemeleri 10 adet büyük boy milföy hamuru(yuvarlak) 100 gram eritilmiş tereyağı İçine: Yarım kg fındık (rondoda çekilmiş olmalı) 3 su bardağı şeker Şerbet için: 3 su bardağı su 2 su bardağı şeker Üzeri için: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1 yumurta Baklava (Azeri Tarifi)'in Yapılışı Milföy hanurların yağlayıp iclikden serpib kat-kat dizip doruyup kalan yağı döküp yumurtanida surup 180 drc 16-17 dk pişiriyoruz pembelesene kadar pişiriyoruz serbeti hazırlayip baklavamiza üzerine döküyoruz. Birazda bir 2 dk pişiriyoruz AFİYET OLSUN! SHEKER BAL OLSUN! İYİ GÜNLERİNİZDE PİSHİRİNİZ!
__________________ Çiçek öldükten sonra istediğin kadar güneşi ol ,birdaha gökyüzne yeşermez | |
|
06 Şubat 2020, 00:02 | #2 |
Çevrimdışı ~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Azeri baklavası Emeğine sağlık olsada yesek.
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } |
|
Etiketler |
dünya mutfağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
oklava baklavası | Beatrice | Tatlılar | 0 | 24 Mayıs 2019 17:10 |
Cevizli Ev Baklavası | oneofgirl | Tatlılar | 0 | 05 Eylül 2013 15:02 |
Ev Baklavası | Zen | Tatlılar | 0 | 07 Kasım 2012 22:01 |