27 Nisan 2016, 15:22 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Balkabaklı Brüksel lahanası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 300 g balkabağı Yarım çay bardağı zeytinyağı Tuz 500 g Brüksel lahanası 2 limonun suyu Yarım çay bardağı yaban mersini kurusu 1 çay bardağı pekan cevizi Hazırlanışı: Balkabağını küp doğrayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirip tuz ve karabiberle tatlandırın. önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Kalan zeytinyağını geniş bir tavada ısıtın. Dörde böldüğünüz Brüksel lahanalarını ilave edip tuz ile tatlandırın. Lahanalar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika soteleyin. Limon suyu, balkabağı, yaban mersini kurusu ve pekan cevizini ilave edin. 6-7 dakika daha pişirip ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
__________________ Meğer candan öte bir can daha varmış.. Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
balkabakli bruksel lahanasi, balkabakli bruksel lahanasi tarifi, dunya mutfaklarindan tarifler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Etli Brüksel Lahanası Yemeği | Cappy | Et Yemekleri | 0 | 04 Mayıs 2014 22:42 |
Fırında Brüksel Lahanası | oneofgirl | Diyet Tarifleri | 0 | 01 Ağustos 2013 12:19 |
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Kasım 2012 23:42 |
Zeytinli Brüksel Lahanası | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:28 |
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:34 |