![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | İspanyol Mutfağı'ndan Tigres (Beşamelli Midye) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 100 gram midye Bir buçuk çorba kaşığı un 1 su bardağı süt Tuz, karabiber 1 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı galeta unu Beşamelli Midye (Tigres) Yapılışı UN ve sıvıyağı kavurun. Midyelerin kabuklarını temizleyip, midye içlerini su içerisinde 10 dakika haşlayın. Haşlandığında sudan alarak küçük şekilde doğrayın. Üzerine süt ve kavurduğunuz unu, tuzu, karabiberi ilave edin. İyice karıştırıp, harcı soğumaya bırakın. Ayırdığınız midye kabuklarından 4 tanesinin içini, hazırladığınız harçla doldurun. Önce galeta ununa sonra çırptığınız yumurtaya ve son olarak yeniden galeta ununa batırın. Dondurucuda 2 saat dinlendirin. Dondurucudan çıkardığınız midyeleri önceden kızdırılmış sıvıyağda 5 dakika kızartın ve servis yapın. sofra | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
beşamelli, midye, mutfağından, tigres, İspanyol |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İspanyol Mutfağı'ndan Zeytinyağlı Ahtapot | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:46 |
İspanyol Mutfağı'ndan Pollo Al Jerez (Şaraplı Tavuk) | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:43 |
İspanyol Mutfağı'ndan Tortilla De Patata (İspanyol Omlet) | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:40 |
İspanyol Mutfağı'ndan Balık Yahni Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:38 |
İspanyol Mutfağı'ndan Yumurtalı Tapas Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:31 |