![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | İspanyol Mutfağı'ndan Pollo Al Jerez (Şaraplı Tavuk) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler Yarım kg tavuk 1 su bardağı un 2’şer çay kaşığı karabiber ve kekik Yarım su bardağı beyaz şarap 4 çorba kaşığı brendy 1 adet tavuk bulyon 1 su bardağı su 1-2 diş sarmısak 150 gram dolma zeytin Kızartmak için: Sıvıyağ Şaraplı Tavuk (Pollo al jerez) Yapılışı FİLETO tavuğu küp şeklinde doğrayın. Una bulayıp, kızgın yağda kızartın. Üzerine karabiber ve kekik serpin. Başka bir tavayı ocağa alarak, tavuğu kızarttığınız yağdan 3 çorba kaşığı aktarın. Tava ateşteyken şarap ve Brendy'i ekleyin. 2 dakika kaynatın. Suda tavuk bulyonu eritin. Sarmısağı ezerek tavuk bulyonlu suya karıştırın. Bu karışımı tavaya ilave edin. İyice karıştırıp tavukları ekleyin. 8 dakika kısık ateşte pişirin. Ocaktan alarak doğranmış zeytinle servis yapın. sofra | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
al, jerez, mutfağından, pollo, tavuk, İspanyol, şaraplı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İspanyol Mutfağı'ndan Tortilla De Patata (İspanyol Omlet) | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:40 |
İspanyol Mutfağı'ndan Balık Yahni Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:38 |
İspanyol Mutfağı'ndan Muzlu Ve Kivili Pirinç Pudingi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:33 |
İspanyol Mutfağı'ndan Yumurtalı Tapas Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:31 |
Şaraplı Tavuk | Liaaa | Tavuk Yemekleri | 0 | 07 Kasım 2012 16:57 |