23 Mayıs 2014, 20:24 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fransız Mutfağı'ndan Elmalı Kaz Ciğeri Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 2 adet kaz ciğeri (ortalama 80 gram) 3 dilim elma 1 çorba kaşığı tereyağı Yarım çay kaşığı tozşeker Tuz, karabiber 1-2 tutam Akdeniz yeşilliği Sosu için: Kaz ciğeri yağı (pişirdiğiniz kaz ciğerinin tavada kalan yağı) 1 tatlı kaşığı balzamik sirke Elmalı Kaz Ciğeri Yapılışı Elma dilimlerini tereyağı ve tozşekerle birlikte yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı kızartın. Daha sonra başka bir tabağa alın. Aynı tavaya kaz ciğerlerini koyun. Kısık ateşte kaz ciğeri erimeden kızartın. Üzerine tuz ve karabiber serpip ocağın altını kapatın. Servis tabağına sıra ile elma dilimi, kaz ciğeri, Akdeniz yeşilliği olacak şekilde, malzeme bitene kadar kat kat yerleştirin. Sos için, tavada kalan kaz ciğeri yağını balzamik sirke ile kaynatın. Sosu yemeğin üzerine gezdirip servis yapın. sofra | |
|
Etiketler |
ciğeri, elmalı, fransız, kaz, mutfağından, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fransız Mutfağı'ndan Sabayon İle Gratine Edilmiş Frambuaz Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:11 |
Fransız Mutfağı'ndan Albane Turtası Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:08 |
Fransız Mutfağı'ndan Çilekli Şarlot Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:07 |
Fransız Mutfağı'ndan Roçild Suflesi Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:05 |
Fransız Mutfağı'ndan Limonlu Mereng Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:03 |