23 Mayıs 2014, 20:11 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fransız Mutfağı'ndan Sabayon İle Gratine Edilmiş Frambuaz Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 4 adet yumurtanın sarısı Yarım su bardağı pudraşekeri 1 çorba kaşığı likör 250 ml krema Yarım kg frambuaz Vanilyalı dondurma Sabayon ile Gratine Edilmiş Frambuaz (Fransız Mutfağı) Yapılışı Yumurta sarıları, pudraşekeri ve likörü çırpın. Kısık ateşte karıştırarak pişirin. Kremayı başka bir kabın içinde çırpın. Ocaktaki yumurtalı karışım pişince çırpılmış kremayı ilave edin. İyice karıştırıp ocaktan alın. Hazırlamış olduğunuz sabayon sosu servis tabağına alın. Frambuazları tabağın ortasına yerleştirin. Vanilyalı dondurma ile birlikte servis yapın. sofra | |
|
Etiketler |
edilmiş, frambuaz, fransız, gratine, mutfağından, sabayon, tarifi, yle |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fransız Mutfağı'ndan Albane Turtası Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:08 |
Fransız Mutfağı'ndan Çilekli Şarlot Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:07 |
Fransız Mutfağı'ndan Roçild Suflesi Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:05 |
Fransız Mutfağı'ndan Limonlu Mereng Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:03 |
İtalyan Mutfağı'ndan Sabayon Tarifi Bisküvi İle | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 10:11 |