21 Mayıs 2014, 10:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | İtalyan Mutfağı'ndan Robespierre Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 250 gramlık bütün dana bonfile Biberiye Taze yeşil biber Tuz, karabiber, roka Robespierre Yapılışı Bonfilenin her yerini ızgarada pembeleşene dek pişirin. Çok keskin bir bıçak yardımıyla bonfileyi ince dilimler halinde kesin. Dilimlerin her birini streç filmin arasına koyarak, et tokmağıyla hafifçe dövün. Dilimlerin üzerine taze biberiye serpin. Dilimleri hafifçe yağlanmış fırın tepsisine dizin. 250 derece fırında 3 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra dilimlerin üzerine tuz ve karabiber serpin. Dilimleri servis tabağına, ortası boş kalacak şekilde dizin. Ortadaki boşluğa roka yaprakları ve dilimlenmiş biberi koyarak, servis yapın. sofra | |
|
Etiketler |
mutfağından, robespierre, tarifi, İtalyan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İtalyan Mutfağı'ndan Porçini Mantarlı Risotto Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 10:14 |
İtalyan Mutfağı'ndan Sabayon Tarifi Bisküvi İle | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 10:11 |
İtalyan Mutfağı'ndan Gnocchi Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 10:08 |
İtalyan Mutfağı'ndan Biskotti Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 09:45 |
İtalyan Mutfağı'ndan Çilekli Krema Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 09:43 |