21 Mayıs 2014, 10:08 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | İtalyan Mutfağı'ndan Gnocchi Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 kg patates 6 adet yumurtanın sarısı 200 gram rendelenmiş parmesan 1 su bardağı un Tuz, karabiber Peynir sos için: 1 litre süt 100 gram parmesan peyniri 100 gram mascarpone peyniri 100 gram fontina peyniri 100 gram taleggio peyniri Yarım su bardağı un 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım çay kaşığı rendelenmiş muskat Gnocchi Yapılışı Patatesleri haşlayıp rendeleyin. Yumurta sarılarını başka bir kapta iyice çırpıp, rendelenmiş patatese ekleyin. Üzerine un, tuz ve karabiberi ekleyip iyice yoğurun. Hamurdan fındık iriliğinde parçalar koparıp, elinizde şekil verin. Derin dondurucuda dondurun. Peynir sos için, peynir çeşitlerini ve rendelenmiş muskatı sütte bir gece bekletin. Ertesi gün bir tencerede tereyağını eritin. Unu ilave edip kavurun. Süt ve peynirleri ekleyip kaynatın. Bu arada hamurları da ayrı bir yerde kaynar suya atıp haşlayın. Peynir sos ile servis yapın. sofra | |
|
Etiketler |
gnocchi, mutfağından, tarifi, İtalyan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İtalyan Mutfağı'ndan Biskotti Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 09:45 |
İtalyan Mutfağı'ndan Çilekli Krema Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 09:43 |
İtalyan Mutfağı'ndan Soğuk Kahveli Tatlı Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 09:41 |
İtalyan Mutfağı'ndan Dört Peynir Soslu Gnocchi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 09:36 |
Ricotta Peynirli Gnocchi - İtalyan Mutfağı | Afrodit | Dünya Mutfakları | 0 | 31 Temmuz 2013 14:58 |