21 Mart 2016, 10:30 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Parmesanlı Midye Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Parmesanlı Midye Yapılışı MİDYELERİ iyice yıkadıktan sonra kaynayan bol suda 10 dakika kadar haşlayın. Pişince midyelerin ağızları açılacaktır. (Ağızları açılmayan midyeleri kullanmayıp, atın. Taze olmama ihtimali var!) Sudan aldığınız midyeleri ikiye ayırın. Tost ekmeği, sarmısak, parmesan peyniri, dereotu ve maydanozu blendere alın. Üzerine karabiber ve zeytinyağı ekleyip birlikte çekin. Tuzunu ayarlayın. Haşlanmış midyelerin etli kısımlarının üzerine hazırladığınız harçtan koyun. Düşük ısılı fırında, üzerleri kızarana kadar pişirip servis yapın.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
parmesanlı midye tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Denizci Usulü Midye Tarifi | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 21 Mart 2016 10:14 |
Pratik midye böreği tarifi | Elif | Hamur İşleri | 0 | 04 Ocak 2016 17:58 |
Parmesanlı tavuk dilimleri | Zen | Tavuk Yemekleri | 0 | 07 Haziran 2013 11:42 |
Parmesanlı Domates Sosu | N999 | Soslar | 0 | 04 Nisan 2012 10:26 |
Midye Dolma Tarifi | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 23 Nisan 2010 12:29 |