06 Mayıs 2014, 13:03 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tereyağlı Alabalık Kızartması Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. TEREYAĞLI ALABALIK KIZARTMASI Alabalıkları istediğiniz büyüklükte parçalara ayırın. Kaya tuzuyla ovarak tuzlayın. Mümkünse bunu 1 gün önceden yapın. Yayvan bir tavaya 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı ve yarım çay bardağı zeytinyağını ekleyin. Yağ kızarmaya başlayınca balıkları koyup kısık ateşte kızartın. Yüksek ateşte kızarırsa yağ yanabilir ve güzel kızarmaz. Bol salata eşliğinde servis edin. | |
|
Etiketler |
alabalık, kızartması, tereyağlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fesleğenli Alabalık | Elysian | Deniz Ürünleri | 0 | 08 Mart 2014 10:32 |
Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık | oneofgirl | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Temmuz 2013 18:08 |
Alabalık Hastalıkları | Liaaa | Hayvanlar Alemi | 0 | 29 Mayıs 2012 17:23 |
Tereyağlı Humus | N999 | Yemek Tarifleri | 0 | 07 Şubat 2012 23:18 |
Tereyağlı Ekmek | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:05 |