⚠️ Güvenlik nedeniyle tüm kullanıcı şifreleri sıfırlanmıştır. Lütfen buraya tıklayarak yeni şifre talep ediniz.
IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Candy
  • 1 Post By Hayalet

 
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10 Şubat 2011, 19:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kağıtta Levrek




Malzemeler

400 gr levrek fileto
2 Adet domates
2 Adet küçük sivribiber
2 Yemek kaşığı tereyağı
2 Çorba kaşığı beyaz şarap
16 Adet haşlanmış mantar
2 Çorba kaşığı krema
1 Demet maydanoz
4 Adet haşlanmış patates
Yarım limon
Tuz
1 Adet yağlı kağıt
Sos malzemesi için :
2 Adet kabak
2 Adet havuç
2 Adet soğan
2 Tatlı kaşığı un
2 tatlı kaşığı salça
3 Yemek kaşığı sıvıyağ
2 Çay bardağı su
2 Çay kaşığı tane karabiber
Tuz





Hazırlanışı
Levrek filetoyu parçalara ayırın.
Sos malzemesi için ; tencerede sıvıyağı kızdırıp kuşbaşı doğranmış kabak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
havuç
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
soğan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
salça ve karabiberi soteleyin.
Un ve tuz ilave edip kavurun.
2 çay bardağı su ekleyip kaynatın.
Ocaktan alıp süzgeçten geçirin.
Ufak doğanmış domates
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
mantar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sivribiber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
beyaz şarap
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
krema ve hazırladığınız sosu levrekle birlikte yağlı kağıda sarın.
Fırın tepsisine yerleştirip 10 dakika pişirin.
Yağlı kağıdı açıp içine patatesleri yerleştirin ve tekrar sarın.
Fırında 2-3 dakika kızartın.
Üzerine kıyılmış maydanoz serpip sıcak olarak servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
kağıtta, levrek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bıldırcın Kağıtta Sarya Et Yemekleri 0 21 Nisan 2022 19:00
Kağıtta Devekuşu Kebabı Sarya Et Yemekleri 0 21 Nisan 2022 18:57
Kağıtta Mercan Liaaa Deniz Ürünleri 0 23 Ekim 2012 13:39
Kağıtta Lüfer efLatun Deniz Ürünleri 0 07 Aralık 2011 20:49
Kağıtta Pastırma YapraK Yemek Tarifleri 1 08 Mart 2010 09:09