20 Şubat 2012, 13:37 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bearnez Soslu Balık BEARNEZ SOSLU BALIK 750 gr. balık (Levrek, Kefal, Mercan gibi balıklardan biri), 1 adet havuç, 4 - 5 bardak su, Tuz 2 - 3 tane karabiber, Bearnez salçası Hazırlanışı: 1 Balıkları temizleyip yıkadıktan sonra filetolara ayırınız. 2 Filetolara ayrılmış balıkları yayvan bir kaba koyup muntazam diziniz. 3 Üzerlerine suyu, ayıklanmış soğanı, kazınmış havucu, iri iri koyunuz. 4 Tuz ve biber atıp ağzını kapatın orta hararetli ateşte 15 - 20 dakika haşlayınız. 5 Haşlanan balıkları parçalamadan servis tabağına koyup yanlarına haşlanmış küçük patates koyunuz. 6 Bearnez sos hazırlayınız. 7 Bearnez sosu salçalığa koyunuz. 8 Balıkları sıcak olarak bearnez sosla servis yapınız. Not: Balıklar filetolara ayrılmadan da kesilerek hazırlanabilir. | |
|
Etiketler |
balık, bearnez, soslu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinli Ve Domates Soslu Balık Tarifi | oneofgirl | Deniz Ürünleri | 4 | 22 Temmuz 2013 19:19 |
Beşamel Soslu Sütlü Balık | Liaaa | Deniz Ürünleri | 0 | 09 Temmuz 2012 01:27 |
Hardal Soslu Balık | efLatun | Deniz Ürünleri | 0 | 07 Aralık 2011 20:50 |
Domates Soslu Balık | efLatun | Deniz Ürünleri | 0 | 07 Aralık 2011 20:39 |