07 Ocak 2012, 23:00 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kalkan Tava Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kalkan Tava Malzemeler: 350 gr. Kalkan Balığı İsteğe göre yeşillik Hazırlanışı: Balığımızı eşit parçalara ayırıyoruz. Tavamıza ½ çay bardağı sıvı yağ alarak kızdırıyoruz. Balığımızı tavamızda her iki tarafını da iyice pişiriyoruz. Her iki tarafıda iyice kızaran balığımızı isteğimize göre kullandığımız yeşilliklerle süslediğimiz tabağımıza alıyoruz. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun.. Alıntı | |
|
Etiketler |
kalkan, tava |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Saraykapi.com.tr: Esenyurt Sac Tava, Avcılar Sac Tava, Beylikdüzü Sac Tava | ZeuS | Web Site Tanıtımı | 0 | 10 Kasım 2023 13:42 |
Tava | Tanem | Okul Öncesi Bilmeceler | 0 | 12 Eylül 2021 10:42 |