17 Mayıs 2014, 13:59 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Biberli Buğday Çorbası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 su bardağı buğday Yarım su bardağı nohut 1 tatlı kaşığı un 2 çorba kaşığı tereyağı 1’er tatlı kaşığı kırmızı pulbiber ve nane 1 su bardağı et suyu 6 su bardağı su Tuz Pulbiberli Buğday Çorbası Yapılışı Buğday ve nohudu akşamdan ayrı ayrı ıslatın. Ertesi gün haşlayın. 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin ve unu ekleyin. Kısık ateşte 2-3 dakika kavurun. Et suyu ve suyu katıp, kaynayana kadar karıştırın. Buğday, nohut ve tuzu ekleyip, 15 dakika daha kaynatın. Bir tavada erittiğiniz tereyağına nane ve kırmızı pulbiberi ilave edip, çorbanın üzerine gezdirin. | |
|
Etiketler |
biberli, buğday, çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yağlı Buğday Çorbası | Amelia | Çorbalar | 0 | 01 Şubat 2014 13:06 |
Biftekli Buğday Çorbası | oneofgirl | Çorbalar | 0 | 01 Ağustos 2013 12:02 |
Soğuk Buğday Çorbası | Violent | Çorbalar | 0 | 31 Mayıs 2013 20:44 |
Buğday Aşı Çorbası | Violent | Çorbalar | 0 | 21 Haziran 2012 15:48 |
Terbiyeli Tavuklu Buğday Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 01 Nisan 2009 04:48 |