02 Şubat 2014, 18:33 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Şipsi (Çerkez Yemeği) Malzemeler
Tavuğu haşlayın, suyunu süzüp elinizle küçük parçalara ayırın. Mısır ununu rengi değişinceye kadar kavurun. Tavuğun suyunu tencereye alıp ocağa koyun. Hazırladığınız mısır ununu suyla açıp tenceredeki tavuk suyuna ekleyin (muhallebi kıvamına gelinceye dek) Bir taşım kaynatın. Ayrı bir tavada soğanı ince ince doğrayıp yağ ile birlikte pembeleşinceye kadar kavurun. Salçayı, tuzu, pul biberi, sarımsağı ekleyip kavurun. Bu sosun yarısını tencereye katıp karıştırın. Diğer yarısını üzerine dökün. Tavukları en üstüne yerleştirin. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
cerkez, yemedi, Şipsi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çerkez Mantısı | yoSun | Hamur İşleri | 6 | 04 Kasım 2010 22:37 |
Çerkez Tavuklu Kek | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Eylül 2009 05:07 |
Çerkez Barbunyası | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 18:41 |