28 Şubat 2012, 13:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ispanaklı Köklü Buğdaylı Çorba Malzeme Listesi: 2 Demet Ispanak Kökü 2 Diş Sarımsak 1 Su B. Haşlanmış Yeşil Mercimek 1 Su B. Haşlanmış Buğday 1 Su B. Et Suyu 1 Çorba K. Domates Salçası 1 Çorba K. Biber Salçası 1 Çorba K. Un 1 Çorba K. Tereyağı Sıvıyağ Su Tuz Hazırlanışı: Tereyağı ve unu tencereye koyup kavuruyoruz. Savuruyoruz. Sarımsak ve ıspanak köklerini ince bir şekilde doğrayıp tencereye koyuyoruz. Biraz daha kavurduktan sonra domates ve biber salçasını katıyoruz. Et suyu ve biraz sıcak su döküp pişiriyoruz. Haşlanmış buğday ve yeşil mercimeği ekliyoruz. Kıvamını bağlamak için biraz daha sıcak su döküyoruz. Tuzunu ekleyip 1 taşım kaynattıktan sonra altını kapatıp servis ediyoruz. | |
|
Etiketler |
buğdaylı çorba, corba, ispanaklı köklü, oktay usta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Terbiyeli Ispanaklı Havuçlu Çorba | KoJiRo | Çorbalar | 0 | 23 Mart 2024 15:50 |
Çorba Ekmeğinde Ispanaklı Levrek | Sarya | Deniz Ürünleri | 2 | 29 Aralık 2023 13:52 |
Ispanaklı Çorba Tarifi | Sarya | Çorbalar | 1 | 16 Ocak 2023 17:05 |
İtalyan Usulü Farro Buğdaylı Ve Ispanaklı Pilav | CORDON BLEU | Dünya Mutfakları | 0 | 18 Mayıs 2021 14:46 |
Nohutlu buğdaylı soğuk çorba | Rhytia | Diyet Tarifleri | 0 | 03 Şubat 2014 21:06 |