23 Şubat 2023, 18:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fırın çorbası MALZEMELER
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YAPILIŞI Nohut ve kuru fasulyeyi akşamdan ıslatın. Aşurelik buğdayı 2 saat ılık suda bekletip suyunu süzün. Eti bir tencereye alıp, suyunu salıp yeniden çekene kadar pişirin. Üzerine tereyağı ve piyazlık doğranmış soğanı ekleyip, soğanın rengi dönene dek kavurun. Salçayı katıp birkaç dakika kavurun ve bir güveç kabına aktarın. Tencereye nohut, kuru fasulye, aşurelik buğday, kırmızı mercimek, dörde bölünmüş kuru domates, kuru Arnavut biberi, tuz ve karabiber katıp, 7 su bardağı sıcak su ilave edin. Kabın üzerini iki kat alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtmış 180 derece fırında nohut ve kuru fasulye yumuşayana kadar pişirin. Taze kekikle süsleyerek servis yapın. Alintı | |
|
07 Nisan 2023, 15:49 | #2 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Fırın çorbası Güzel tarifti eline sağlık tavsiye ederim +
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fırın Patates | mCx | Sebze Yemekleri | 0 | 24 Eylül 2019 22:20 |
Fırın Güllaç | Sevda | Tatlılar | 2 | 25 Ağustos 2011 17:46 |
Fırın Güveç | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 03:44 |
Fırın Sütlaç | Kralice | Tatlılar | 1 | 12 Mart 2009 06:50 |
Taş Fırın Erkegi | Hasan | Fıkra | 2 | 22 Şubat 2008 11:21 |