IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

5Beğeni(ler)
  • 2 Post By shera_hanif
  • 1 Post By shera_hanif
  • 2 Post By shera_hanif

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Şubat 2025, 01:31   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Astrolojide SEMBOL kelimeler ve önemi




astrolog hilal saraç tutuklandı... 08/02/2025

Neden astrolojide sembolik dil kullanıyoruz?
girişteki haberi okudunuz. bu konuda elimizden sadece semboller üzerinden konuşmak gelmektedir arkadaşlar. her konuyu tek tek açıklamaktan ve talep edilen konu başlıklarının altını doldurmaktan elbette çekinilmemesi gerekmektedir.
Ancak iyi bir astroloji okuyucusu, konuştuğumuz kelimelerin gölgelerini ya da arka plandaki anlamlarını fark edecektir. eğer biraz mundane astroloji biliyorsanız (sabit konularda var) oradaki semboller ile neyi kast ettiğimizi anlayabilirsiniz.
dikkat edilmesi gereken şey ise topluma bir mesaj verirken cümlelerin ya olabildiğince açık olması yahut mümkün olduğunca teknik bilgi içermesidir.
SIR SAHİBİNDE GÜÇLÜDÜR ve bunu mümkün olduğunca az paylaşıyoruz. biraz cüretkar olunca astrologlara açılan davaları sosyal medyadan izlersiniz.

Bu konuda herhalde en çok ifadesi alınan ve davası süren kişi OĞUZHAN CEYHAN dır. son 2 yıldır astrologlar çok teknik konuşup çok az bilgi verme yoluna gidiyorlar.

Umarım sebebi anlaşılmıştır.

GAD Başak bizlere "bilgi takıntısı" nın kötü yanını göstermeye devam edecek.

saygılarımla

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan
Alt 09 Şubat 2025, 01:47   #2
Çevrimiçi
pain changes people 💫
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Astrolojide SEMBOL kelimeler ve önemi




emeğine sağlık, güzel açıklama olmus

__________________
It’s hard to beat a person who never gives up.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 09 Şubat 2025, 03:01   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Astrolojide SEMBOL kelimeler ve önemi




tutuklama sebebi olarak ; adı geçen kişi ile ilgili hastane içinden etik dışı bilgi alma ve yayma gerekçe gösterildiği söyleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Şubat 2025, 16:37   #4
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Astrolojide SEMBOL kelimeler ve önemi




Bu konuya derinlik getirmek istiyorum arkadaşlar; böylece astroloji ve astrolog mantığını çözebilirsiniz.
astrolojide "akrep burçları bu yıl ne yapacak?" tarzında bir soru sorulduğunda neden magazine girdiğini herhalde anlamışsınızdır. ancak şimdi daha derinlikli bir alanda cevaplama yapacağım.
önünüze birisi geldi ve doğum saatini dakikasına göre çıkarttınız. yani kesinleşmiş bir haritaya sahipsiniz. bu haritayı tüm yönleriyle yorumlamaya başlasanız en az 8 saat anlatmak zorunda kalacaksınız. yani görünen harita yüzeysel olarak ancak bu adar süre içinde açıklanır. derinine indiğinizde, dereceler, sabit yıldızlar, sabian sembolleri, yöneticilikler vb.. çok fazla teknik ile ambalajı kazıyıp kutuya ulaşırsınız.
kutuyu açtığınızda zaten karşınızdaki şahıs birey olmaktan çıkıp bir bitirme tezi haline geliyor. ve maalesef sonuna kadar bir haritayı inceleyemiyorsunuz. bu kadar derin bir konuda detaylı incelemeye fırsat bulamadan karşınızdaki kişi size diyor ki "bu yıl evlenebilecek miyim?"
şimdi bu kişiye neyi anlatabilirsiniz? babasının trafik kazasında ölüm riski olduğunu, abisinin kanserli hasta olma durumunu ya da annesinin beynine pıhtı atıp felç olacağını mı söyleyeceksiniz? işten atılacak, arabasına çarpacaklar yakın arkadaşları bir kazada yanarak ölecek. işte haritada bunları görüyorsunuz; ne kadarını söyleyeceksiniz?
öncelikle astroloji ve astrologluk YAŞAM KOÇU edasıyla kullanılmaz. kişilere tavsiye verilmez ve kendileri uyandırılmaz. her doğruyu duymak istemeyeceklerdir.
aynı şey ülke haritaları için geçerlidir. ülke yöneticileri ve kurumlar hakkında tüm gerçekleri konuşamıyoruz, ekonomik krizler, depremler ya da savaş ihtimallerini artık konuşamıyoruz. üstünkörü geçip yer zaman ve seviye veremiyoruz. zaten kendimize uyguladığımız oto sansür üstüne sosyal medya yasası ve iletişim açısından kanunlar gelince daha çok sembol dilini kullanmaya başladık.
bol bol gezegen ve ev isimleri kullanıyoruz; burçların ve gezegenlerin mitolojilerini anlatıyoruz, derecelerden ve sabit yıldızlardan bahsediyoruz. şuanki dünya sistemi bizleri maalesef nostradamus gibi şifreli yazmaya itmiştir.
nostradamus okuyanlara bir kafa açıcı tüyo vereyim. kehanetlerini okurken gezegenler ülkeleri ve yöneticileri, transitler ve geçişler ise zamanlamaları vermektedir. eğer anlamak istiyorsanız; sabit konulardaki mundane başlığını ve arketipleri (anahtar kelimeler ve semboller) nostradamus dizelerine uygulayın.
özelden ve irc üstünden sorularınız oluyor. neden açık yazamadığımızı umarım anlamışsınızdır.
bu yüzden rica ediyorum; astrolojik bir video dinlediğinizde burçlara pek odaklanmayın. genel açıklamaları dikkatli dinleyip satır aralarını okuyun. öner döşer, oğuzhan ceyhan, hakan kırkoğlu, barış ilhan, dinçer güner gibi yorumcuların açıklamalarının satır aralarını yakalarsanız vizyonunuz gelişecektir.

sabrınız için teşekkürler

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kelimeler Eksik, Kelimeler Yaralı, Kelimeler Cılız Amelia Aşk ve Sevgi Köşesi 0 06 Ağustos 2014 20:17
Astrolojide Aşk Başkadır Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 5 25 Mayıs 2011 21:16
Astrolojide Ölüm Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Mayıs 2011 16:11
AsTroLojide ÇağLar konTes Burçlar, Fallar ve Kehanetler 7 06 Nisan 2009 22:47
Astrolojide Evler VaLerKa Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 06 Aralık 2007 02:34