![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Barbeküde sandviç biftek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 6 parça yağsız but biftek (1.5 cm kalınlığında dilimlenmiş) 3 adet soğan 12 adet ince dilimlenmiş kepekli ekmek Yarım fincan zeytinyağı Marine etmek için 1 bardak kırmızı şarap Yarım bardak zeytinyağı 1 diş sarımsak 2 çay kaşığı taze zencefilSANDVİÇ BİFTEK TARİFİ İnce kıyılmış soğanları 10-15 dakika ya da pembeleşene dek pişirin. Barbeküyü orta sıcaklıkta tutun. Biftekleri az yağlı barbeküde 3-5 dakika ya da istediğiniz kadar pişirin. Marine etmek için şarabı, yağı, ezilmiş sarımsağı ve zencefili bir kapta karıştırın. Derin olmayan ya da seramik bir kaba geçirdiğiniz karışımı bifteklerle birlikte ağzını kapatarak 2-3 saat buzdolabında bekletin. Fırçayla az yağladığınız ekmekleri barbeküde her iki tarafı da 1-2 dakika kızaracak kadar pişirin. Sandviçi hazırlamak için 6 ekmeği yan yana koyarak üzerlerine biftek, soğan ve diğer ekmek dilimlerini yerleştirin.Sıcak olarak servis edin. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
barbeküde, biftek, sandvic |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Barbeküde Baharatlı Tavuk | N999 | Et Yemekleri | 0 | 04 Mart 2012 00:53 |
~ Biftek Mantarı. | Sametold | IF Ekstra | 0 | 08 Kasım 2010 16:13 |
Barbeküde Hamburger | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:36 |
Dereotlu Biftek | Kralice | Et Yemekleri | 1 | 13 Mart 2009 00:18 |