08 Mayıs 2019, 12:22 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı susuz kabak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Zeytinyağlı susuz kabak tarifi için malzemeler *2 büyük boy soğan *1 kg kabak *1 havuç *1 tatlı kaşığı tuz *4 diş sarımsak *1 çay bardağı zeytinyağı *4-5 dal kıyılmış dereotu Zeytinyağlı susuz kabak Nasıl Yapılır *Kabakları yıkayın, kabuğunu kazımadan küp küp doğrayın. Havucu da dilimleyin. Soğanları soyup aynı şekilde küp şeklinde doğrayın. Soğanları tuzla iyice ovun, acı suyunun çıkması için fazla suyunu sıkın. Soğanları, havucu ve kabakları tencereye aktarıp harmanlayın. Diş diş sarımsakları serpin, zeytinyağını dökün. Karıştırıp çok kısık ateşte 20 dakika pişirin. Ocaktan alıp, kıyılmış dereotunu da üzerine serpin. Tencerenin kapağı kapalı olacak şekilde oda ısısında soğumaya bırakın. Sarımsaklı yoğurt ile birlikte servis yapın.
__________________ ~ P .İ .R ~ | |
|
Etiketler |
kabak, susuz, tarifi, zeytinyağlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Dikenli Kabak | GueSt | Sebze Yemekleri | 0 | 19 Aralık 2014 17:11 |
Naneli zeytinyağlı kabak | Violent | Zeytinyağlılar | 0 | 26 Mayıs 2013 19:56 |
Zeytinyağlı Kabak Dolması | Dilara | Sebze Yemekleri | 1 | 22 Mayıs 2013 16:14 |
Zeytinyağlı Kabak | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Kasım 2012 23:38 |
Zeytinyağlı Feminen Kabak | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:52 |