08 Ekim 2014, 17:02 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Romen Türlüsü Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış barbunya fasulyesi 2 adet kesmeşeker 1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye Yarım demet maydanoz 500 gram taze fasulye 2 adet soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 1 adet küp doğranmış domates 2 adet sivri biber Tuz, kırmızıbiber, karabiber Tarif Kuru fasulye ve barbunyayı haşlayın Soğanları halka doğrayın Tencerede 1 çay bardağı zeytinyağı ile 5 dakika soteleyin Küp doğranmış domatesi, küçük doğranmış sivri biberleri, tuzu ve kesmeşekerleri ekleyin Taze fasulyeleri ayıklayıp, yıkadıktan sonra doğrayın Soğanları sotelediğiniz tencereye aktarın Üzerini aşacak kadar ılık su koyup, kısık ateşte fasulyeler yumuşayana kadar pişirin Ocaktan almadan üzerine 1 su bardağı haşlanmış kuru fasulyeyi ve 1 su bardağı barbunyayı ilave edip, 5 dakika daha kısık ateşte kaynatın Ateşten alın Üzerine kırmızıbiber, karabiber ve ince kıyılmış maydanoz serpip, soğuyunca servis yapın
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | |
|
Etiketler |
romen, tarifi, tÜrlÜsÜ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
romen rakkamı dönüştürücü | saywhat | TCL Scriptler | 0 | 03 Ağustos 2014 12:08 |
Peynirli Yaz Türlüsü Tarifi | Elysian | Sebze Yemekleri | 0 | 21 Temmuz 2014 12:23 |
Romen Atasözleri | Zen | Atasözleri ve Deyimler | 0 | 03 Şubat 2013 12:23 |