![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Enginarlı İç Bakla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 2 su bardağı taze iç bakla 6 adet enginar 2 adet orta boy soğan Yarım demet dereotu 1 adet limonun suyu 1 çay bardağı zeytinyağı 4-5 su bardağı su 5 adet kesmeşeker, tuz Enginarlı İç Bakla Yapılışı SOĞANI piyazlık doğrayın. Dereotunu ince kıyın ve baklalarla birlikte harmanlayın. Enginarları temizleyip yayvan bir tencereye bütün olarak yerleştirin. İçlerine baklalı karışımı paylaştırın. Limon suyunu ve sıvıyağı üzerlerine gezdirin. Suyunu, şeker ve tuzunu da ekleyip ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca ilk 10 dakika harlı ve 40 dakika da kısık ateşte olmak üzere 50 dakika pişirin. Ilındıktan sonra dereotu ile süsleyerek servis yapın. sofra | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
bakla, enginarlı, Üç |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Enginarlı Yumurta | oneofgirl | Yumurta Yemekleri | 0 | 07 Ağustos 2013 17:29 |
Enginarlı Kuzu Eti | Violent | Et Yemekleri | 0 | 04 Haziran 2013 19:33 |
Enginarlı Puf Böreği | Violent | Hamur İşleri | 0 | 31 Mayıs 2013 20:41 |
Bakla - Bakla Nedir - Bakla Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:30 |
Enginarlı fava | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:54 |