![]() |
Enginarlı İç Bakla [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 2 su bardağı taze iç bakla 6 adet enginar 2 adet orta boy soğan Yarım demet dereotu 1 adet limonun suyu 1 çay bardağı zeytinyağı 4-5 su bardağı su 5 adet kesmeşeker, tuz Enginarlı İç Bakla Yapılışı SOĞANI piyazlık doğrayın. Dereotunu ince kıyın ve baklalarla birlikte harmanlayın. Enginarları temizleyip yayvan bir tencereye bütün olarak yerleştirin. İçlerine baklalı karışımı paylaştırın. Limon suyunu ve sıvıyağı üzerlerine gezdirin. Suyunu, şeker ve tuzunu da ekleyip ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca ilk 10 dakika harlı ve 40 dakika da kısık ateşte olmak üzere 50 dakika pişirin. Ilındıktan sonra dereotu ile süsleyerek servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:43. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk