![]() |
Deniz Börülceli Enginar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 demet deniz börülcesi 4 adet enginar 1 adet limonun suyu Bir tutam karbonat 5 çorba kaşığı zeytinyağı 4 diş sarmısak 2 çorba kaşığı balzamik sirke 1 adet havuç Yarım demet dereotu Yeteri kadar su Tuz, karabiber Deniz Börülceli Enginar Yapılışı BİR su bardağı su ve yarım limon suyunu bir tencereye alıp enginarları haşlayın. Deniz börülcesini karbonatlı bol suda haşlayın. Yeşil kalması için soğuk suda 5 dakika bekletin. Süzdükten sonra, uç kısımlarından elinizle tutup sıyırarak kılçıklarını temizleyin. Bir tabağa alıp üzerine kalan limon suyu, dövülmüş sarmısak, zeytinyağı, sirke ve tuz ekleyip karıştırın. Pişen enginarları servis tabağına alıp soğutun. Havucu soyup incecik dilimleyin ve enginarların içine yerleştirin. Üzerine deniz börülcesini paylaştırın. Dereotu ile süsleyerek servis yapın. (Sofra) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk