03 Ağustos 2013, 19:51 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Osmanlı Yemekleri-Zeytinyağlı Havuç Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 5-6 adet küçük havuç 1 çay bardağı zeytinyağı, 2 büyük soğan 6-7 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 su bardağı su Yapılışı Havuçları soyup, kesmeden bir ucundan ikiye ve sonra dörde bölün. Soğanları halka, halka doğrayın. Zeytinyağını ısıtıp soğanları yumuşayıncaya kadar pembeleştirin, sarımsakları ekleyip 2 dakika daha pişirin. Havuçları tencereye ekleyin ve havuçların kesilmiş kısımlarına soğan ve sarımsakları sıkıştırın. Tuz, karabiber ve suyu ekleyin. Kaynayınca altını kısıp, havuçlar, yumuşayınca kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis edin. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
havuc |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Biberiyeli Zeytinyağlı Havuç | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 13 Mayıs 2013 13:07 |
Zeytinyağlı Havuç Borani | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 18:00 |
Zeytinyağlı Yoğurtlu Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:52 |
Zeytinyağlı Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 02:02 |
Zeytinyağlı Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:29 |