03 Ağustos 2013, 19:48 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Kereviz Sapı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 5-6 kereviz sapı 2 havuç 1 soğan 1 yemek kaşığı pirinç 1 tatlı kaşığı arpa şehriye Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 çay bardağı su 3 yemek kaşığı limon suyu 1 diş sarımsak Tuz Yapılışı Kereviz saplarını yıkayıp 6-7 cm uzunluğunda doğrayın. Havucun kabuklarını soyup havucu da aynı uzunlukta şeritler halinde doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun. Küçük doğranmış sarımsak ve şehriyeyi ekleyip rengi hafif dönünceye kadar kavurun. Kereviz sapını, havucu, pirinci, tuzu ve suyu ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Limon suyunu ekleyip servis tabağına alın. Ilık servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
kereviz, sapı, zeytinyağlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Diyet Zeytinyağlı Kereviz | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 25 Kasım 2012 21:27 |
Zeytinyağlı Bezelyeli Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:58 |
Zeytinyağlı Baklalı Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:59 |
Zeytinyağlı Terbiyeli Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:34 |
Zeytinyağlı Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:25 |