04 Mayıs 2012, 15:34 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Çağla Malzemeler İkişer sap çok ince taze soğan, taze sarımsak 200 gr çağla 2 yemek kaşı zeytinyağı 1/2 yemek kaşığı şeker bir fiske tuz Taze soğan ve sarımsakları güzelce yıkayıp incecik doğrayın. Çağlaları yıkayın, enlemesine ortadan bölüp çekirdeklerini (daha da büyükse badem olacak kısımlarını yani) çıkartın. Ufak bir tencereye zeytinyağıyla birlikte soğan ve sarımsakları ekleyin. Azıcık kavurup çağlaları da ekleyin, tencerenin kapağını kapatıp arada bir silkeleyerek çağlaları kavurun. 5 dk kadar sonra üzerini azıcık örtecek kadar ılık su ilave edip şeker ve tuzu da ekleyip, karıştırın ve tencerenin kapağını yine kapatıp 10 dk kadar ya da çağlalar yumuşayıncaya kadar pişirin. | |
|
Etiketler |
Çağla, zeytinyağlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşı gönüllüsü olan Çağla Şıkel koronavirüse yakalandı iddiası! Çağla Şıkel'den açıklama | NurSima | Magazin Haberleri | 0 | 26 Ocak 2021 13:48 |
Çağla - Hoppa | Ebru | A, B, C, Ç | 0 | 05 Eylül 2016 18:52 |
Çağla Şikel Resimleri, Çağla Şikel Fotoğrafları | Violent | Yerli Ünlü Resimleri | 0 | 25 Şubat 2014 20:07 |