20 Aralık 2011, 21:44 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Kış Türlüsü Malzemeler: 2 adet havuç 2 adet kereviz 1 adet patates ½ kilo yer elması 1 yemek kaşığı pirinç 1 çay bardağı zeytinyağı 1 adet kesme şeker 1 adet soğan yeteri kadar tuz Yapılışı: Tencereye halka halka doğranmış soğanlar, yıkanıp ayıklanmış ve tavla zarı büyüklüğünde doğranmış havuç, iri küpler halinde kesilmiş kereviz (yaprakları ile beraber) ve yer elması konur. Üzerine yıkanıp ayıklanmış pirinç serpiştirilir, şeker ve zeytinyağ ilave edilir. Yeterince tuzda eklenerek ateşe konur. Bir çay bardağı su ilave edilip 20 dakika kadar pişirilir. | |
|
Etiketler |
tÜrlÜsÜ, zeytinyağlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaz Türlüsü Yapılışı | Burce | Sebze Yemekleri | 0 | 14 Mayıs 2014 23:44 |
Zeytinyağlı Kabak Türlüsü | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:55 |
Zeytinyağlı Mevsim Türlüsü | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:55 |