11 Ocak 2010, 18:06 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Pırasa Muskası MALZEMELER 2 adet pırasa 1 su bardağı haşlanmış Amerikan pirinçi 1 fincan kuş üzümü 1 fincan dolmalık fıstık 1 çay bardağı zeytinyağı 1/4 bağ dereotu 1 adet kuru soğan 1 tutam tuz 1 tutam yeni bahar 1 adet limon 1 adet domates HAZIRLANIŞI Pırasaları ikiye bölüp kaynayan suda haşlayın ve soğuk suya koyun. Daha sonra boylamasına keserek her yaprağı ayırıp tepsiye açın. Ayrı bir tencerede dolma harcı yapıp pırasa yapraklarına muska biçiminde sararak tencerede 10 dakika pişirip limon ve domatesle beraber servis edin. İsteğe göre yoğurt sosla beraber servis edebilirsiniz. | |
|
Etiketler |
muskasi, muskası, pirasa, pırasa, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Yerelmalı Pırasa | Violent | Zeytinyağlılar | 0 | 18 Mayıs 2013 15:13 |
Zeytinyağlı Pırasa Sarması | Violent | Zeytinyağlılar | 0 | 18 Mayıs 2013 15:09 |
Zeytinyağlı pırasa & yoğurtlu ıspanak | Violent | Zeytinyağlılar | 0 | 04 Temmuz 2012 16:34 |
Portakallı Zeytinyağlı Pırasa | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:49 |
Zeytinyağlı Pırasa | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:26 |