11 Ocak 2010, 18:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Taze İç Bakla Malzemeler 500 gram iç bakla 1 adet soğan 3 diş sarımsak 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 adet havuç 1 tatlı kaşığı un 1 çay kaşığı tuz Yarım limonun suyu 5 dal dereotu Yapılışı Baklaların dış kabuklarını ayıklayın ve yıkayın. Soğan ve sarımsakları ince kıyın, 1 kahve fincanı zeytinyağında kavurun. Havucu küp şeklinde küçük doğra*****, kavrulan soğana ekleyin. Birlikte 2 dakika daha kavurun. Sırasıyla unu, baklayı, limon suyunu, tuzu ilave edin. Birlikte 10 dakika kaynatın, ince kıyılmış dereotuyla süsleyip ılık olarak servis yapın. | |
|
Etiketler |
bakla, taze, Üç, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Taze İç Bakla Tarifi | İpek- | Zeytinyağlılar | 1 | 03 Nisan 2022 06:41 |
Zeytinyağlı Taze Bakla Tarifi | Sarya | Zeytinyağlılar | 2 | 24 Ocak 2020 08:48 |
Zeytinyağlı İç Bakla | Burce | Sebze Yemekleri | 0 | 14 Mayıs 2014 22:11 |
Zeytinyağlı Bakla | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 09 Mayıs 2009 09:11 |
Zeytinyağlı Taze Bakla | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:40 |