11 Ocak 2010, 18:00 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Havuç Borani Malzemer: 6 adet orta boy havuç 6 diş sarımsak 1 çay bardağı pirinç 1 tatlı kaşığı şeker 1 çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı limon suyu 1,5 su bardağı sıcak su Tuz Tarifi: Daire şeklinde doğranmış havuç ve kıyılmış sarımsak zeytinyağında kavrulur. Yumuşamaya başlayınca yıkanmış pirinç, limon suyu sıcak su katılır. Kapaklı olarak, orta ateşte yarım saat pişirilir. En son şeker ve tuz konur, 5 dakika daha pişirilir. Ilık ya da soğuk olarak servise sunulur. | |
|
Etiketler |
borani, havuc, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Havuç Yemeği (Diyet) | Rhytia | Diyet Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2014 21:05 |
Biberiyeli Zeytinyağlı Havuç | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 13 Mayıs 2013 13:07 |
Zeytinyağlı Yoğurtlu Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:52 |
Zeytinyağlı Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 02:02 |
Zeytinyağlı Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:29 |