11 Ocak 2010, 17:58 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Bezelyeli Kereviz Malzemeler: 4 adet orta boy kereviz 1 adet kuru soğan 1 su bardağı konseve bezelye 1 adet domates 1 adet havuç 1 çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz Tarifi: Kerevizler ortadan ikiye kesilir, çanak gibi oyulur, limonlu suya atılır. Tayaya yağ konur ısınınca ince kıyılmış soğan atılır. Pembeleşince minik doğranmış havuç eklenir, 10 dakika kadar kavrulur. sonra küp doğranmış domates, bezelye ve tuz ilave edilir. 10 dakika daha pişirilir. Kerevizler yağlanmış fırın kabına dizilir. İçlerine bezelyeli karışım paylaştırılır. Kenardan su bırakılır ve aliminyum folyoyla kapatılır. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika kadar pişirilir. | |
|
Etiketler |
bezelyeli, kereviz, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Kereviz Sapı | oneofgirl | Zeytinyağlılar | 0 | 03 Ağustos 2013 19:48 |
Diyet Zeytinyağlı Kereviz | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 25 Kasım 2012 21:27 |
Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 12 Eylül 2009 22:05 |
Zeytinyağlı Kereviz Dolması | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:36 |
Zeytinyağlı Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:25 |