11 Ocak 2010, 17:55 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Kabak Türlüsü MALZEMELER ½ kg kabak 2 adet havuç 2 adet sogan 1 su bardagi konserve bezelye 4 dis sarimsak ½ demet dereotu 1 çay bardagi zeytinyagi 1 yemek kasigi toz seker Tuz YAPILIŞ TARİFİ Kabak ve havuçlari kaziyin. Kabaklari dörde bölüp parmak uzunlugunda kesin. Havuçlari yuvarlak dograyin. Soganlari piyaz olarak dograyip zeytinyaginda kavurun. Sarimsak ve havuçlari katip 1-2 dakika kavurup kabaklari ekleyin. Bezelye, toz seker ve tuzu ilave edip bir çay bardagi sicak su ekleyip pismeye birakin. Suyunu çekip sebzeler yumusayip yagina kalinca atesten alin. Servis tabagina alip üzerine kiyilmis dereotu serpip soguyunca servis yapin | |
|
Etiketler |
kabak, turlusu, tÜrlÜsÜ, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Dikenli Kabak | GueSt | Sebze Yemekleri | 0 | 19 Aralık 2014 17:11 |
Zeytinyağlı Kabak | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Kasım 2012 23:38 |
Zeytinyağlı Kış Türlüsü | efLatun | Zeytinyağlılar | 0 | 20 Aralık 2011 21:44 |
Zeytinyağlı Mevsim Türlüsü | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:55 |
Zeytinyağlı Feminen Kabak | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:52 |