11 Ocak 2010, 17:50 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Sarımsaklı Kereviz Malzemeler: 4 adet orta boy kereviz 8 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı şeker 1 adet limon 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı su Üzeri için: 10-15 dal dereotu Tarifi: Kerevizler soyulur ve kuşbaşı büyüklüğünde doğranır. Sarımsaklar birkaç parçaya kesilir. Sarımsak, tuz, şeker kereviz ve limon suyu karıştırılır bir tencereye aktarılır. Üzerine su ve zeytinyağı gezdirilir. Kapaklı olarak kısık ateşte yumuşayana kadar pişirilir. Soğuyunca servis yapılır. Üzerine dereotu serpilir. | |
|
Etiketler |
kereviz, sarimsakli, sarımsaklı, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi | Sarya | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2020 20:46 |
Diyet Zeytinyağlı Kereviz | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 25 Kasım 2012 21:27 |
Zeytinyağlı Bezelyeli Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:58 |
Zeytinyağlı Terbiyeli Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:34 |
Zeytinyağlı Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:25 |