![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Arapsaçı MALZEMELER: 1 kg arapsaçı, 2 adet kuru soğan, 1 çay bardağı zeytinyağı, ½ limonun suyu(bir tane limon kullandım bol ekşili nefis oldu), 1 tutam tuz, 2 su bardağı su. YAPILIŞI: Arapsaçını ayıklayıp yıkayın ve ikiye bölün. Tencereye yerleştirin. İnce doğranmış soğan, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve suyu ekleyerek pişirmeye bırakın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 30-40 dakika pişirin. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
arapsaci, arapsaçı, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Arapsaçı | Sır | Film Tanıtımları | 0 | 30 Ocak 2018 22:56 |
Arapsaçı | Ecrin | Okul Öncesi Oyunlar | 0 | 24 Kasım 2015 04:13 |
İstanbul arapsaçı . | LeyLa | Haber Arşivi | 0 | 04 Kasım 2011 17:31 |
Arapsaçı (izmir) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Aralık 2010 21:10 |