11 Ocak 2010, 17:46 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Kereviz Dolması MALZEMELER 1 adet küçük lahana prinç 1 su bardagi zeytinyagi 1 büyük sogan ½ demet maydanoz 1 çorba kasigi dolusu kimyon tuz karabiber kus üzümü çam fistigi 3-4 adet biber 1 adet domates 2 su bardagi su YAPILIŞ TARİFİ Lahanalari yapraklarini ayirip yikadiktan sonra genis bir tencerede haslayin. Yayvan ve genis bir teflon tavaya zeytinyagi koyun soganlari rondo da çekilip pembelesinceye kadar kavurun. Daha sonra dogranmis biberi ilave edin.Yikanmis prinçleri de biraz kavrulduktan sonra domates, maydanozve baharatlari ilave ederek 2 su bardagi su ile birlikte kisik ateste suyunu çekinceye kadar biraz pisirin. Sogumaya birakin. Bu arada hasladiginiz lahanalarin ortalarindaki sert kisimlarini keserek sarmaya hazir hale getirin. Lahanalari dilediginiz büyüklükte keserek hazirladiginiz içle sararak düdüklüye dizip 1 su bardagi su ko***** pisirin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
Etiketler |
dolmasi, dolması, kereviz, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi | Sarya | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2020 20:46 |
Zeytinyağlı Kereviz Sapı | oneofgirl | Zeytinyağlılar | 0 | 03 Ağustos 2013 19:48 |
Zeytinyağlı Kereviz Dolması | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:36 |
Zeytinyağlı Terbiyeli Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:34 |
Zeytinyağlı Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:25 |