26 Mart 2009, 05:57 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Şalgam Zeytinyağlı Şalgam [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Malzeme1 çay bardağı Zeytinyağı 1 kg. şalgam (Soyulmuş, yarım kesilmiş, yassı doğranmış) 1 kg. havuç (Soyulup, yassı doğranmış) 2 adet patates (Soyulup, yassı doğranmış) 1 tatlı kaşığı Un ½ limonun suyu Tuz Su 1 çorba kaşığı şeker 6 adet soğan (Küçük boy, soyulmuş) ½ bağ dereotu Hazırlanışı Soğanları ve sebzeleri yıkayıp, pişireceğiniz tencerenin içine koyun. Yağı, unu, limon suyunu, tuzu, şekeri ve sebzelerin üzerini aşacak kadar suyu ilave edin. Tencerenin üzerine malzemeyi bastıracak şekilde tabak koyup, pişmeye bırakın. 5 dakika kaynadıktan sonra tuzunu kontrol edip, ağır ateşte 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerini dereotu ile süsleyip, servis yapın. Alıntı. | |
|
Etiketler |
salgam, zeytinyağlı, zeytinyagli, Şalgam |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şalgam Mucizesi | PySSyCaT | Alternatif Tıp | 0 | 10 Kasım 2014 17:12 |
Şalgam Mucizesi.! | Ecrin | Alternatif Tıp | 0 | 21 Ekim 2014 20:25 |
Şalgam Dolması | Elysian | Dolma ve Sarmalar | 3 | 24 Mayıs 2014 14:42 |
Şalgam (brassica napus) | Ecrin | Alternatif Tıp | 0 | 02 Ağustos 2013 07:32 |
Şalgam - Şalgam Nedir - Şalgam Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:37 |