25 Mart 2009, 04:20 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Renkli Kereviz Zeytinyağlı Renkli Kereviz Malzemeler 2 adet orta boy kereviz 2 adet havuç 2 adet patates 1 su bardağı konserve bezelye 1 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı şeker 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 çay bardağı zeytinyağı 1 çay bardağı portakal suyu Tarifi Kerevizler soyulur, kuşbaşı büyüklüğünde doğranır. Derin bir kaba 1 yemak kaşığı un, yarım limon suyu ve 4 su bardağı soğuk su konur, karıştırılır. Üzerine kerevizler atılır, yarım saat bekletilir. Bu arada soğan ince doğranır, zeytinyağında pembeleştirilir. Üzerine kuşbaşı doğranmış havuç eklenir. 5 dakika sonra sudan süzerek alınan kerevizler katılır. Daha sonra patates ilave edilir. 1 su bardağı sıcak su dökülür. Malzemeler yumuşamaya başlayınca bezelye katılır. Tuz ve şeker eklenir. Portakal suyu katılır, 5 dakika sonra ateşten alınır. Ilık ya da soğuk olarak servise sunulur.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı. | |
|
Etiketler |
kereviz, renkli, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi | Sarya | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2020 20:46 |
Zeytinyağlı Portakallı Kereviz | Funda | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2018 23:28 |
Diyet Zeytinyağlı Kereviz | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 25 Kasım 2012 21:27 |
Zeytinyağlı Sarımsaklı Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 17:50 |
Zeytinyağlı Kereviz | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:25 |